- Hun er i ytterkanten hele tiden

03.05.2024
Artikkelbilde
foto: Arnfinn Roaldsøy

Malin C. Stokke foretrekker å ri løpene sine, fremfor å kjøre de. Det overlater hun til proffene. Dermed kommer Tigress O.  ut med Bjørn Steine på Forus lørdag.

 

Der skal den fem år gamle hoppa forsøke å legge på til sin andre strake.

- Jeg kjenner egentlig på at jeg ikke har behov for å kjøre så mye løp. Jeg vil heller ri dem, der er jeg mer gira. Det kan godt hende at jeg kjører i ny og ne, men jeg overlater det til proffene i all hovedsak, smiler Stokke.

Hun er ikke fornøyd med lørdagens spor, men melder om en hest i slag.

- Det er ikke det beste sporet. Det visste vi da det var etter poeng. Hun virker og være fin og sprek om dagen, og jeg er veldig spent. Jeg har stor tillit til at kusken fikser det på best mulige måte. Hun har også vunnet de fleste løpene fra tet, hun er sterk og tøff, men det er aldri noen garanti, påpeker hun.

Hun beskriver en hoppe som "er veldig mye av alt".

- Hun er veldig snill når hun er snill, er hun stresset, hun er veldig stresset, og er hun rolig er hun veldig rolig. Hun er i ytterkanten hele tiden. Hun er samtidig klok. Men det kan tippe over innimellom, og da kan hun være litt vanskelig og ha med å gjøre. Pål Buer sa etter det siste løpet at hun passet navnet sitt. Det likte jeg veldig godt å høre for hun er en fighter. Det er ingen tvil om at dette er en dame man ikke kødder med. Jeg setter veldig pris på henne i trening og i løp. Der er hun veldig fornuftig og er hun på jobb så er hun det. Hun er ikke stri og durer ikke på, hun jobber når hun får beskjed og er helt rolig etterpå. Hun er veldig grei slik, sier hun.