V75 - SUPER SATURDAY - kveldstrav!

25.04.2023
Artikkelbilde

Flotte løp med Kjell Håkonsens Minneløp, Stavangerløpet og Leif Saltes Minneløp som dagens høydepunkt!

Idu Bork står med fem strake seire og blir favoritt i Osland Maskin - løpet. Han møter garvede konkurrenter, men han blir hard å slå i den formen han innehar nå!

 

L.A.'s Venus er oppdrettet i Rogaland, av John Aa. Tjøtta. Hun vant Norsk Hoppekriterium i fjor og årsdebuterer som stor favoritt i STAVANGERLØPET. Thai Kansas og Thai Mississippi er oppdrettet av Thaihester Egersund og begge deltok i i Norsk Travkriterium i fjor, og begge årsdebuterer på lørdag. Det blir et spennende løp!

 

Vi er i starten av sesongen for alle de beste hestene som siktes mot storløpene. Kjell Håkonsens Minneløp er nok et spennende oppgjør mellom gode hester som sikter mot et ny bra sesong. Hamres nykommer Feydeau Seven møter Westergaards derbyvinner Get A Wish, Floris Baldwin, Bleu Du Gers og Always On Time stiller også til start! Laurbær og 100.000 kr venter vinneren.

 

Leif Saltes Minneløp er et løp for 4-5 årige kaldblodshester. Favoritt blir Fakserling som jakter sin fjerde strake seier. Han har startet 2023 på beste måte og nærmer seg 300.000 kr innkjørt i år. Ask Viktor, og Voje Dino utfordrer. Fra strek stiller også hjemmehåpet Stå Stille som tok en flott seier på Sørlandet sist i sin årsdebut.

 

Paa Forus holder åpent, noen få ledige plasser der. Bordbestilling: kundeservice@paaforus.no eller 98 90 97 97.

 

Pia Myrvold arrangerer Folkefest fra 16.00.

 

Det blir ponniridning fra kl. 16.00.

Showløp i regi Pia Myrvold kl. 17.15 - 17.45

 

 

Velkommen til Forus for god mat, underholdning, sport og spenning!