29.11.2019
Artikkelbilde
Høvåg Ask og Jørn Bjaanes innvendig på Forus Travbane. (foto: Arnfinn Roaldsøy)

Fire flotte seirer til Rogalandshester i Bergen i går.

Høvåg Ask og Jørn Bjaanes vant kvalifisering til Bjørgvinpokalen på Bergen Travpark i går. Finalen kjøres 12. desember med 24.000 kr til vinneren. Høvåg Ask eies og trenes av Johan Auestad. Rive Raptus og Geir Gudmestad kvalifiserte seg også til finalen i Bjørgvinpokalen.

Cecena Tomali tok seg av DNTs Unghestserie med 30.000 kr til vinneren. Cecena Tomali er oppdrettet av Arvid Årsvoll, eies av Stall Centurion og trenes av Geir Stangeland. I samme løpet ble det tredjepremie til Double Genius, fjerdepremie til Orlando Street og syvendepremie til Samantha Frecel.

Harald Inge Hagens Lightning tok en flott seier i det fjerde løpet. Vinnertiden ble 16,7 etter et løp utenfor lederen.

Jailhouse Banker vant kveldens sjette løp, Tor Ivar Hagen trener og Georg Rosell fra Haugesund eier. Jailhouse Banker tok da sin seier nummer åtte i år. The Trooper ble nummer to i samme løpet.

Ellers ble det en tredjeplass til Backup, og sjettepremie til Silversmith A.C.