Forus-hester på Bjerketokt!

18.01.2019
Artikkelbilde
Ulsrud Tea og Svein Ove Wassberg (foto: Arnfinn Roaldsøy)

Det kan bli flere V75 seirer til Rogaland også denne lørdagen! Ulsrud Tea står spiss og er stor favoritt i løpet hvor hun møter Odd Herakles og Tin Tveiten.

Flere trenere tar turen med sine hester til Bjerke i morgen. Ulsrud Tea står i spissen som stor favoritt i løpet mot Odd Herakles. Fra spor fire på sprint og autostart bør Dronningen Tea ha full kontroll. Hun møter også Tin Tveiten fra spor 1.

G. Jerken er i toppform, og tar også turen østover. Han er en av favorittene i V75-4, og det er stor sjanse for at det blir en seier til Rogalendingen i et lite felt. Moe tjalve var også meldt, men er strøket. Han er behandlet og er snart tilbake i løpsbanen.

Ros Son gjorde et flott løp på Klosterskogen sist. Hingsten som er kåret til Årets kaldblods 3-åring på Forus er favoritten i løpet.

Fra Haugaland reiser Hagen med to hester, Lightning som tjente nesten 200.000 forrige år skal ut i V75-1. Hagen melder at han vil holde tempoet oppe og håper på en grei reise og fin premie. Reisefølge Stjerne Jenta skal ut i det første løpet.

Vi ønsker alle sammen lykke til, og krysser fingrene for flere seirer til Rogaland også denne lørdagen!