5 kjappe med Geir Mikkelsen

21.04.2016
Artikkelbilde
Geir Mikkelsen og Sejr Gammelsbæk. (foto: Arnfinn Roaldsøy)

Geir Mikkelsen

Alder: 45

Antall seire i 2015: 38

Seire totalt: 710

Hvor fornøyd er du med starten på sesongen 2016: Jeg kunne gjerne tenkt meg at det hadde gått bedre, ville gjerne hatt noen flere seire, men det handler tross alt om det materiale en til hver tid har til rådighet. Så alt i alt Ok fornøyd.

 

 

Nå kommer det stadig nye spennende hester til start utover våren, har du noen som du tror kan hevde seg i litt større sammenhenger: Vanskelig spørsmål. Jeg har ingen supertalent for tiden, men jeg har noen fine 3 åringer som jeg håper skal gjøre det hyggelig utover sesongen.

 

 

Super Tirsdag er innført som en kompensasjon for en mindre V75 kjøring her på Forus i 2016, hva synes du om dette konseptet: Jeg mener dette konseptet er helt nødvendig for at det skal være mulig å drive med denne sporten i utkantene. Det er også viktig at disse super tirsdagene blir plassert strategisk riktig i terminlisten! Når det er sagt så mener jeg at super tirsdag premiene burde vært standarden alle kjøredager her på banen.

 

Travtrener yrket gir ofte både noen oppturer og noen nedturer, hva er som motiverer deg når alt ikke går som planlagt:  Det lurer jeg litt på selv innimellom. Det som holder motet opp i vanskelige perioder er gleden ved å jobbe med hesten. Jeg mener jo at det finnes mange som ødelegger hele sporten og administrerer bort alt for mye av det vi og hesteeierne skulle hatt å kjøre om. Jeg håper at det nye DNT styret tar tak i dette og får på plass mer penger til premier.

 

Storløpssesongen står for tur, hvilken av våre internasjonale stjerner tror du kommer til å gjøre det best i 2016 :  Papagayo E.