Flere tilbake etter pause

10.09.2009
Artikkelbilde
Letter Perfect er favoritt i V5-4, her sammen med May Helen Lea som kusket inn til enkel seier sist. (foto: Arnfinn Roaldsøy)

Flere kapable hester er tilbake i banen etter liten pause. Forus Travbane kan tilby flere spennende spilleløp førstkommede tirsdag.

 

V5-spillet åpnes med et kaldblodsløp i lavt grunnlag med hele 14 hester til start. Vinnivinn blir, selv om han gjør sin første start på fem måneder, løpets klare favoritt. Pimax, Roald, Kleppe Skranten og Tekno Gnista blir de tøffeste utfordrerne.

Kveldens tredje løp et en poengjakt over 1600 meter med autostart. Det er et jevnt felt og mange hester som har god sjanse til å stikke av med seieren. Lexby Girl står fint til i spor to, og sprint passer denne damen utmerket. Ove Wassberg debuterer med tyske Cheela Bi som har vist fine tider på sprint tidligere. Cosmo Ferrari avsluttet fint til andrepremie sist over lang distanse, og kan muligens ta årets første seier denne tirsdagen. Løpet er åpent, med mange vinnerkandidater.

Todden har hatt en liten løpspause, men blir allikevel dagens klareste bankerkandidat. Fra strek tror vi Todden leder fra start til mål!

Kjetil Djøseland og Letter Perfect har en fin oppgave foran seg i V5-4. Letter Perfect gjorde et flott løp sist i dameløp med May Helen Lea i sulkyen. Fra strek kan han bli vanskelig å hente. Sterkeste utfordrere er Lukas Elhom, U.S. Funds og Super Harald. Hobo Crown kan også bli farlig fra fint spor.

Timian Best var imponerende god forrige tirsdag. Han fikk overta teten tidlig, og dermed ble seieren meget enkelt for kapasitetstraveren som nå står hos Kjell Håkonsen på Sviland. Horgen Yx er en annen kapabel herremann som står meget fint inne i dette løpet. Tross liten løpspause er han vel forberedt og kommer til å gi Timian Best en skikkelig kamp mot mål.

 

 

Bork Odin vant Derby!

Tom Krageboen fra Haugesund hadde grunn til å feire forrige helg. Bork Odin var vel forberedt til årets viktigste løp og tok en enkel seier i Norsk Trav Derby. Vinnertiden ble 27,8 og hardtsatsende eier Tom Krageboen kunne innkassere 750.000 kr etter seieren. Vi gratulerer!

 

Lyden på anlegget

Forus Travbane har slitt i lengre tid med lydanlegget på banen. Det er brukt store resurser på å kartlegge de forskjellige problemene. Det er skiftet nye forsterkere på hele anlegget. Leverandøren arbeider på spreng for å finne ut hvor problemene ligger. Forhåpentligvis er det i orden til denne løpsdagen.