Supertirsdag

27.11.2009

Tirsdag 1 desember og tirsdag 22 desember er det supertirsdag på Forus. Samtlige løp, utenom poengjakten, blir kjørt med minimum 20.000 kr i førstepremie.

Blant publikum vil det bli trukket ut tre vinnere tirsdag 1. og 22.desember. Hovedgevinsten er middag for 12 personer i VIP-rommet en kjøredag på Forus. Se annonse i programmet.

Sparebank 1 Sr-Bank Cup

Tirsdag 24.november var det to kvalifiseringsløp til Sparebank 1 SR-Bank Cup. Danske Carbon Black vant den ene kvalifiseringen, mens Tjomslands Muffin D.K. tok seg av den andre. Favoritten i løpet blir Carbon Black fra strek, og utfordres av Nu Steensgård som også gjorde et fint løp i kvalifiseringen. Muffin D.K. og Blue Lady blir utfordrere fra tillegg.

Sparebank 1 Sr-Bank har vært en lokal samarbeidspartner til Forus Travbane i en årrekke.

Otterens Eliteserie

Tirsdag 24.november gikk Otterens Eliteseries finale av stabelen. Tolv flotte elitehester stod på startstreken. Det ble et meget spennende løp det favoritten Fine Carre trakk det lengste strået og stakk nesen først over mål. Belønningen var 50.000 kr og flott sølvpokal til vinneren.

Kuskestatistikken

Det blir nok en gang et spennende oppgjør mot slutten av året. Fjorårets vinner av trenerchampionpokalen Åsbjørn Tengsareid leder med åtte seirer til mangeårige champion Rune Wiig.

Svein Ove Wassberg leder, som tidligere år, suverent på stallmannsstatistikken. Marie Øvestad har et godt overtak på de andre montéjentene og leder med to seirer ned til neste på statistikken.

Jørn Bjaanes leder av amatørene med fem seirer, Ole Gaute Gudmestad og Merethe Stangeland ligger hakk i hæl med fire seirer. Det kan fort skje endringer på de fem kjøredagene som gjenstår i 2009.