GUNS N’ ROSES TIL NORGE I 2022!

06.04.2021
Artikkelbilde

FORUS TRAVBANE - STAVANGER – 15. JUNI 2022

 

SUPPORT: GARY CLARK JR. OG TURBONEGRO

 

Dette er akkurat hva vi trenger nå! En stor begivenhet å se fram til å løfte blikket mot!

Et av vår tids aller største rockeband og ikoner kommer til Stavanger neste sommer!

Guns N' Roses med utallige hits og hundrevis av millioner solgte album legger turen til oss på sin turne «NOT IN THIS LIFETIME». Fra et utsolgt Valle Hovin sist gang de spilte er det denne gangen Stavanger og Forus Travbane som står for tur en herlig sommerdag i juni. Med seg har gigantene både den Grammy-vinnende, amerikanske artisten Gary Clark Jr. og det velkjente norske rockefenomenet Turbonegro. Sammen utgjør dette en line-up som kommer til å gi oss en kveld for historiebøkene! Det er duket for en episk aften med rocke-eufori, gledesscener og rungende allsang!

 

Siden de slo gjennom med «Appetite for Destruction» i 1987, har Guns N' Roses blitt et av de største rockebandene i historien. Debuten «Appetite for destruction» ble fulgt opp av «Lies» og det ambisiøse dobbeltalbumet «Use Your Illusion 1 & 2» (1991), som løftet bandets popularitet til nye høyder. «Welcome to the Jungle», «Sweet Child o' Mine», «Paradise City», «Nightrain», «You Could Be Mine», «Patience», «Civil War», «Don’t cry» og «November Rain» - listen over udødelige klassikere er lang!

 

«Vi vet at det er mange som lengter etter å kunne samles utendørs og dele magiske konsertopplevelser igjen. Det har lenge føltes som en fjern ønskedrøm, men nå skimter vi mållinjen og jeg gleder meg til de første tonene fra bandet og jubelen fra publikum setter i gang på arenaen» - Martin Nielsen, Head promoter i LiveNation.

 

Siden gjenforeningen i 2016 har Guns N 'Roses spilt utsolgte arenakonserter over hele verden, inkludert et veldig utsolgt Valle Hovin i 2018. Neste sommer gjester de igjen Europa, og vi er veldig glade for at de har lagt til et stopp i Norge! Dette blir garantert ett «hvor var du da Guns N’ Roses spilte i Stavanger»-øyeblikk og vi kan ikke tenke oss en bedre sommerkveld, vi ses!

 

Lokal arrangør er Stavanger Artistbyrå i samarbeid med Viking Fotball. Vi gleder oss helt ENORMT over å presentere det som absolutt er noen av tidenes største ikoner på scenen. Axl rose med Slash på gitar – trenger vi å si mer? Dette er akkurat hva vi trenger nå, virkelig noe å glede oss over å se frem til. Vi tar sats og går for å fylle Forus Travbane med 40 000 elleville fans som garantert vil få en opplevelse for livet! Dette har vi arbeidet for i lang tid og vi er helt sikre på at vi vil få en flott gjennomføring av et etterlengtet arrangement der vi får muligheten til og møtes å ta del i det store felleskapet og oppleve en gigantisk konsert. 150 trailere – 50 meter med gigantiske sceneeffekter og skjermer, et lydbilde som skal få det til å rykke i hjerterota og taktfaste heiarop over noe som vi har venta på så lenge! Guns N’ Roses kommer rett og slett stå for en heidundrende opplevelse, sier Øivind Ekeland og Per Vervik mens Børge Moi Nilsen og Kjartan Salvesen fra Viking nikker samstemt i.

 

I 2019 var turneen den mestselgende i verden og vi er stolte av å havne på en turneliste med byer som London, Glasgow, Lisboa, Sevilla, Dublin og Munchen. Dette er desidert noe av det aller største på veien – et gigantisk rockesirkus med en katalog av hits som står for milliarder av Strømminger på alle slags plattformer. Folket elsker låtene og nå får vi oppleve de

LIVE I STAVANGER! Her går vi for fullt hus og utsolgt arena – og billettsalget starter førstkommende fredag!

 

Bandet består av Axl Rose (vokal, piano), Duff McKagan (bass), Slash (gitar), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (rytmisk gitar), Frank Ferrer (trommer) og Melissa Reese (keyboard). 

 

PS! Sjekk ut Gary Clark Jr. sin versjon av «COME TOGETHER». Den er FANTASTISK – og det er AKKURAT HVA DETTE HANDLER OM!!!!

 

Ordinær salgsstart er fredag 9. april kl. 09:00 på TICKETMASTER.

Forsalg til våre medlemmer torsdag 8. april kl. 10:00.

 

LiveNation

Stavanger Artistbyrå

Øivind Ekeland

Viking fotball