KLASSELØPSHELGEN 2020

10.09.2020
Artikkelbilde
King Di Jesolo og Åsbjørn Tengsareid (Foto: Arnfinn Roaldsøy)

Årets Klasseløpshelg står for tur, også den berørt av viruset som herjer. Klasseløpsauksjonen pågår nå som internettauksjon og blir avsluttet fredag kveld. Lørdag og søndag er det finaler i Klasseløpene på Bjerke.

I finalen i Finntack Norsk Travkriterium er det to hester fra Rogaland som er med. Både Kavaleren og Grude Elling er trent av Kjetil Djøseland, oppdrettet av Martin Hove og oppasser på begge er Maylen Lode. Kavaleren eies av Eirik Djuve og kuskes av Kjetil Djøseland, og Grude Elling eies av Stall Gruda og kusk i finalen er Pål Buer.

King Di Jesolo er favoritt i Finntack Norsk Travkriterium for varmblodshester. King Di Jesolo er oppdrettet, eid og trent av Jan Ove Auestad fra Bjerkreim, og oppasser er Åse M.S. Grønning. Med i denne finalen er også Broadway Sun som er oppdrettet og eid av Eirik Djuve, samt Classic Sun som Djuve også er oppdretter på. Custom Cheval er oppdrettet av Svein Ove og Silje Fløisvik, og Magic Talisman er oppdrettet av Egil Stensland.

I Tipster Norsk Travderby for kaldblodshester er det to hester med som er oppdrettet i Rogaland. Kleppe Nido er oppdrettet av Stall Blakk ved Sigmund Øksnevad, og Sylv Odin er oppdrettet av Jostein Mellemstrand.

Youandi Salt er oppdrettet, eid og trent av familien Salte med Trond Olav Salte i spissen. Youandi Salt har plass i finalen i Tipster Norsk Travderby sammen med Kjetil Djøseland. Med i den finalen er også Admiral Knick som er oppdrettet av Svein Ove Fløisvik og Bjarne Fyenbo.

I Finntack Norsk Hoppekriterium for kaldblodshopper starter Møller Jenta fra spor 11. Hun er oppdrettet og eid av Sven Møller og Ments Tore Møller. I finalen for varmblodshester har vi Grand Princess som også er oppdrettet av Ments Tore Møller.

Ness Tjo Fryd er favoritt i Tipster Norsk Hoppederby. Hun er oppdrettet og eid av Suldal Hestesenter ved John Ragnvald Ness. Eirik Djuve er oppdretter på Dronning af Sola i samme finale.

Thai Athena er Rogalandshåpet i Tipster Norsk Hoppederby for varmblodshester. Hun er oppdrettet av Thaihester Egersund, og eies av Stall Svarte Boksa 4, trener er Morten Haugland, oppasser Lars Nærland og kusk Pål Buer.

Ulsrud Tea møter blant annet G. Jerken i Trygve Diskeruds Minneløp og blir stor favoritt her.

Lørdag skal Stine Lode og Mette Mæland ut i DNTs Rekruttløp.

 

Vi ønsker alle sammen lykke til!