Thomas Sverre Karlsen er i seiersform om dagen. To seirer - to løpsdager på rad er ikke hverdagskost!

28.10.2020
Artikkelbilde
Go Chrome og Thomas Sverre Karlsen. (foto: Arnfinn Roaldsøy)

26 år gamle Thomas Sverre Karlsen kjører løp hver eneste løpsdag på Forus. Han stiller alltid opp, og sier aldri nei om han blir spurt om å hjelpe til. I 2020 har han kjørt 124 løp, og tatt syv seirer, fire av dem på de to siste løpsdagene på Forus.

Karlsen har tatt seks seirer på Forus i år, og ligger øverst på statistikken til amatørene. Det er tre andre som også har seks seirer, Ole Gaute Gudmestad, Jørn Bjaanes og Bernt Øksnevad. Kan Thomas Sverre Karlsen ta sitt første amatørchampionat på Forus, etter tre år på andreplass?

Tirsdag 20. oktober kusket han Riva O. og Vestpol Kaizer først over målstreken. 3-årige Riva O. har hatt en fin sesong og tatt to seirer på 11 starter, begge med Karlsen i vogna. Vestpol Kaizer eies og trenes av Karlsens gode venn Ernst Ove «Titten» Breivik. En stor kapabel kaldblodshest som familien ikke har klart å gi opp. Endelig kom seieren og det var vel fortjent!

I går, tirsdag 27. oktober, gjentok Karlsen bedriften fra forrige tirsdag og satte inn to nye seirer. Seirene kom med Go Chrome som eies av et andelslag på 11 personer, deriblant hans far Ove Kenneth Karlsen som også trener, hans mor Ragnhild Tjaum og Jostein Sandve som er med på det daglige stellet og treningen. Seier ble det også med Verdals Lilli som eies og trenes av Ove Bærheim. Vi gratulerer!