Flotte vinnere på årets fjerde løpsdag!

29.01.2020
Artikkelbilde
Soma Odin og Martin Soma (Foto: Arnfinn Roaldsøy)

Årets fjerde løpsdag ble kjørt i går, med flotte vinnere. Det var andrevalgenes dag!

I første løpet var det Møller Viktoria som sikret seg årets andre seier, i sin andre start. Hun tok naturligvis teten, som eneste hest på strek, og ledet helt inn til mål. Art Miklagard og Kleppe slauren nærmet seg på oppløpet med hun holdt unna til en flott seier med vinnertid 26.1. Møller Viktoria eies av Stall Aase og trenes og kuskes av Geir Gudmestad.

I andre løpet var det 4-årige Calle Caviar som også bestemte seg for å ta sin andre strake seier i 2020. Calle Caviar måtte gå utvendig lederen hele løpet og overtok rett før mål til en knepen seier foran Daddy’s Cool. Vinnertiden ble 18.8. Calle Caviar ble kusket av Øyvind Hegdal som tok to seirer i går. Geir Stangeland trener, og Team Trooper eier.  

Classichap fikk et tøft løp forrige tirsdag, men i går svarte han med seier etter et løp bak i feltet, først  i tredje utvendig og deretter annet utvendig. Han slo Hades Håleryd på målstreken. Vinnertiden ble 15.4 . Classichap eies og trenes av Tor Jan Tjosevik og ble kusket av Geir Mikkelsen.

I fjerde løpet kom Øyvind Hegdals andre seier, denne gangen med J.P.’s Dream. Han gjorde et fint løp i tet, etter posisjonsbytte tidlig i løpet, og vant foran Holy Talisman på km.tiden 17,7. Holy Talisman tok en flott andreplass etter løp utvendig for lederen. J.P.’s Dream eies av Jomar Øvestad og Jens Petter Øvestad, og trenes av Jomar Øvestad.

Kveldens femte løp ble vunnet av Alo Venue med sin eier og trener i vogna – Leif Sele. Alo Venue overtok teten etter ca. 600 meter og var siden ikke truet. Vinnertiden ble 16.9.

Verdals Torden er den tredje hesten denne kvelden som legger på til to strake seirer. Verdals Torden åpner 2020 slik han åpnet 2019, da radet han opp med 10 strake seirer kun avbrutt av en andreplass. Skal han gjenta oppskriften? Han løste fint fra spor 7 på 20 meter og var tidlig fremme i tet. Han tok en enkel seier på vinnertiden 25.9. Verdals Torden eies og trenes av Ove Bærheim og kuskes av Jørn Bjaanes.

Axe Brogård imponerte i går. Han galopperte like etter start, og gikk hele løpet i dødens med You Love i tet. På oppløpet spurtet han fra resten og tok en enkel seier på km. Tiden 14.3! Axe Brogård eies av Heine Vigre og Siri Vigre trenes av Heine Vigre og ble kusket av Bjørn Steine. Axe Brogård var den fjerde av kveldens vinnere som la på til andre strake seier.

I siste løpet viste Martin Soma frem en riktig flott nykommer. 5-årige Soma Odin har hatt noen utfordringer helsemessig, og kom nå til start for første gang. En flott type som tok teten enkelt, travet flott og hadde ingen problemer med å forsvare seg inn på oppløpet. Vinnertiden ble 34.4. Martin Soma er oppdretter, eier, trener og kusk.