Flere imponerende vinnere på lørdag!

10.02.2020
Artikkelbilde
Professor Ø.K. og familien Djøseland (Foto: Arnfinn Roaldsøy)

Det ble en fin travdag på Forus med fullstappet tribune og god stemning, selv om det ble mye favoritter som krysset målstreken først.

.

Lørdagen ble åpnet med to ponniløp. Det første ponniløpet ble vunnet av Tölangas Mon Ami og Marie Hordvik fra Bergen. Det andre løpet ble vunnet av Benzon og Simen Djøseland.

V5 spillet startet med en skrell fra Stall Ovi i form av Karmøy Frøya. Det ble mye galopper underveis og det løste seg fint for Karmøy Frøya som startet fra 40 meter tillegg. Etter en runde var hun i tet og ledet inn til en sikker seier. G. Sola og Kleppe Vesten avsluttet fint til andre- og tredjeplass. Karmøy Frøya ble kusket av Dag-Sveinung Dalen, og eies av Team Karmøy. Vinnertiden ble 1.30,9.

My Princess Dream tok enkelt teten i det andre løpet. Trener Geir Gudmestad satt bare å koste seg i sulkyen bak hoppa, som løp hele løpet med toppede ører! Seieren ble meget enkel, og vinnertiden ble 18,7. My Princess Dream eies av Gudmestads stalljente Marte Greve.

I lørdagens tredje løp, V75-1, ble det favorittseier. Voje Piril fikk en fin start fra 20 meter og var i tet i løpet av første sving. Siden var det ikke snakk om saken, og han tok en helenkel seier. Voje Piril eies av Team Øverdal, trenes av Jan Kristian Øverdal og blir kusket av Lars Anvar Kolle. Tønder Ø.K. ble toer bak Voje Piril, og Pøylefanten treer etter et løp i dødens. Verdals Torden satt fast uten å få åpning.

Jeanet Newport fikk vist hvilken kapasitet som bor i henne, hun tok en helenkel seier etter et løp utvendig. Buer hadde full kontroll ned oppløpet, dermed var den tredje strake seieren i boks. Jeanett Newport eies av Ragnar J. Risholm, og kuskes og trenes av Pål Buer. Vinnertiden ble 17,0.

Axe Brogård har virkelig funnet storformen, også han tok sin tredje strake seier. Han har imponert i sine to seiersløp tidligere, og skuffet ikke denne gangen. Han tok teten uten problemer og åpnet 11,7 første 500 meter. Steine kunne lene seg bakover i amerikanervogna og nyte de resterende 1100 meterne. På oppløpet rykket de fra konkurrentene og tok en meget enkel seier. Vinnertiden ble 13,5. Axe Brogård eies av Heine og Siri Vigre, trenes av Heine Vigre og kuskes av Bjørn Steine.

I Tollef Fjermestads Minneløp var Odd Herakles stor favoritt i sin årsdebut. Og det var med rette. Han fikk en fin start fra 20 meter tillegg og var i tet i første sving. Odd Herakles var vel forberedt og så riktig fin og spenstig ut i hele løpet. Seieren ble enkel, og vinnertiden 22,3. Søndre Jerkeld ble toer etter et løp i rygg på Odd Herakles. Ulsrud Tea spurtet inn til tredjeplass.

Dagens syvende løp ble vunnet av Reflands Blues Photo. Blues Photo overtok teten når det var en runde igjen. Blues Photo holdt unna for Orlandostile som avsluttet fint til andreplass. Blues Photo er oppdrettet og eid av Åsa Refsland, trenes av Kåre Refsland og blir kusket av Geir Mikkelsen. Vinnertiden ble 16,5.

Eirik Djuves Blueridge Sun fikk overta teten etter 500 meter i dagens 8.løp. Med stallkameraten Faust Boko i rygg og Come Vacation på utsiden gikk første 1000 meter rolig for seg. Angriperne kom i siste sving men Blueridge Sun holdt fin unna og vant med en knapp lengde ned til I Am The Tiger. Vinnertiden ble 14,4. Blueridge Sun trenes av Team Gundersen og ble kusket av Magnus T. Gundersen.

Dagens siste løp ble vunnet av Professor Ø.K. som gjorde sin første start for året. Djøseland tok det rolig fra start fra 40 meter tillegg, og angrep når det var en runde igjen i det 2550 meter lange løpet. Professoren jobbet seg enkelt fremover og var i tet før siste sving. Siden jogget han fra konkurrentene og inn til overlegen seier! Vinnertiden ble 25,9. Professor Ø.K. eies og trenes av May Helen Lea og kuskes av Kjetil Djøseland.

Vi gratulerer alle de elleve flotte vinnerne med strålende prestasjoner og flotte seirer!