Kjære aktive, hesteeiere, ansatte og publikum

28.12.2020

Vi nærmer oss slutten av det «rare» året 2020, hvor Covid-19 pandemien har dominert hverdagen vår og begrenset vår mulighet til en normal atferd. Alle restriksjonene vi har blitt pålagt er og har vært en belastning og prøvelse for oss alle, for det eneste vi ønsker er å få tilbake friheten vår til å bevege oss fritt og omgås uten risikoen for å bli syke.

Forus Travbane er takknemlig for at alle har forstått alvoret i situasjonen, respektert at vi har vært nødt til å forvalte restriksjonene strengt for å unngå smitte og hatt forståelse for våre beslutninger om å stenge publikumsområder og redusere antall personer i hesteringen til et minimum.

Når samfunnet vårt har blitt stengt ned med restriksjoner, har styret ved Forus Travbanen benyttet situasjonen til å renovere tribunefasilitetene. Håndverkere jobber på spreng for å utnytte tiden når Covid-19 begrenser våre muligheter til å invitere gjester til travbanen, slik at vi kan invitere publikum til nyoppussede lokaler når samfunnet åpner opp igjen. Hvis vi klarer holde framdriftsplanen og alt går som vi håper vil vi kunne invitere gjester og publikum til nyrenoverte fasiliteter i begynnelsen på april 2021.

Vi håper Covid-19 vaksinen vil bidra til at vi kan tilnærme oss et normalt samfunn i løpet av våren og at alle restriksjoner fjernes, slik at vi kan invitere fritt til hyggelige opplevelser på Forus Travbane i 2021.

Styret og ledelsen ved Forus Travbane takker alle for den positive innstillingen og samarbeidet i det «rare» året 2020, og vi gleder oss til alt det spennende vi skal skape sammen i framtiden.

Vi ønsker alle en god jul og godt nytt år

Med vennlig hilsen

Forus Travbane