Flott dag for Buer på hjemmebane

06.12.2020
Artikkelbilde
Jon Snow, Pål Buer og Jasmin Ahlf. Foto: Ida Beate Vikse)

Pål Buer og hans team hadde en flott dag på Forus i går.

Pål Buer og hans team hadde en flott dag på Forus i går. Først vant Rainman O. sitt løp og la på til fem strake seirer – dermed stolpe i raden. Det er vist inn for tiden, selv om det ikke er en enkel jobb å gjøre!

Rainman O. startet løpet i tredjespor som så ble til dødens utvendig for lederen. På oppløpet koblet han enkelt grepet på tethesten, Mahalo avsluttet fint til andreplass men kunne ikke innhente Rainman O. som tok en sikker seier.

3-årige Rainman O. har dermed vunnet alle sine fem starter i livet, til glede for sin eier Rayner Pedersen og oppdretter Odd Sigve Lea.

Stallkameraten Jon Snow ville ikke være dårligere. Han tok det rolig ut og lå sist i feltet som åpnet raskt fra start. Buer drar ut og angriper når det er 900 meter igjen, og selv med to svinger i tredjespor tar Jon Snow en enkel seier i Jærløpet 2020. To flotte 3-åringer fra Buers stall!

Jon Snow fikk med seg 50.000 kr til sin eier rune Bønes, og laurbærkrans til sin trener og kusk Pål Buer. Oppasser er Jasmin Ahlf. Jon Snow er oppdrettet av Svein Ove og Silje Fløisvik.

 

Vi gratulerer!