Championatene på Forus Travbane

30.12.2020
Artikkelbilde
Jon Snow og Pål Buer (Foto: Arnfinn Roaldsøy)

Den siste kjøringen i 2020 ble unnagjort i går. Mye var avgjort på forhånd, men det ble en jevn sluttspurt i kampen om å bli Amatørchampion på Forus i 2020.

Pål Buer ble Trenerchampion på Forus Travbane for tredje gang.

 

Pål Buer har lenge hatt overtaket på Trenerchampion-tittelen. Fasiten endte på 36 seirer på hjemmebanen Forus, foran Bergenseren Svein Ove Wassberg med 24 seirer, og Geir Gudmestad med 22 seirer. Pål kan dermed innkassere sin tredje tittel som Trenerchampion på Forus Travbane, de forrige var i 2018 og i 2016. Flere av stallhestene har bidratt med seirer på hjemmebanen, blant annet Jeanet Newport (6), Anders U.S. (6), Jon Snow (4) og Rainman O. (3).

Bjørn Steine tok en overlegen seier som Stallmannschampion med 14 seirer på Forus Travbane i 2020.

Ole Gaute Gudmestad tok en knepen seier foran Jørn Bjaanes, Atle Erga og Thomas S. Karlsen. Ole Gaute tok åtte seirer (25 ganger på trippelen) på 52 starter. Det holdt til seier foran Jørn som også hadde åtte seirer, men en mindre andreplass. Atle og Thomas Sverre hadde syv seirer hver.

Ole Gaute ble dermed Amatørchampion på Forus Travbane for første gang! Han har vært nummer to på statistikken flere ganger og gikk dette året endelig til topps! Ole Gaute er både oppdretter, trener og kusk på sine egne og familiens hester. De har hestene hjemme på gården på Nærbø hvor de trenes mellom annet gårdsarbeid. Barna har også to ponnier så rekrutteringen blir godt ivaretatt!

Martine Finsand ble årets Montéchampion på Forus med to seirer og en tredjeplass.

 

 

Vi gratulerer alle fire med titlene!