V75 med flere sportslige høydepunkt!

03.12.2019
Artikkelbilde
Sjansen er stor for at Rune Wiig må se langt etter sine konkurrenter også denne gang. Shankly Lane og Rune Wiig (foto: Arnfinn Roaldsøy)

Foran oss står en V75 spekket med høydepunkt. 

SOT har gitt et løp til Olav "Laffen" Stangeland for hans innsats i travet og travklubben.

Dronning Tea blir stor favoritt i Adolf Idsøes Æresløp, og Jærløpet er et åpent løp med gode hestre på startstreken! 

Det er klart for årets JULETRAV på Forus Travbane med 125 hester til start i 10 løp, pluss 16 ponnier! Et flott program legger grunnlaget for en skikkelig julefest. Alle bordene på Red Nibble er booket, og Rex'en Restaurant er nærmest full. Det blir bra med publikum på tråkka denne lørdagen. Vi håper værgudene er med oss så vi kan vise frem banen fra den beste siden - selv om det er vinter!

Ulsrud Tea blir stor favoritt i Adolf Idseøs Æresløp. Dronning Tea har vunnet dette løpet to ganger tidlgiere, og jakter nå sin tredje strake seier i nettopp dette løpet. G. Jerken, Kleppe Slauren og Våler Nikolai er de tøffeste i mot.

Sandnes og Omegn Travklubb ønsker å hedre en av sine trofaste medlemmer og ildsjeler, Olav LAFFEN Stangeland. Han får denne lørdagen sitt eget løp i hans ære. Laffen har vært en av klubbens bærebjelker gjennom mange år, og drivkraften i oppbyggingen av treningsanlegget på Killingland. Han har innehatt flere verv i travsporten opp gjennom årene, og har fått sitt hederstegn i DNT for sin innsats. Han har også hatt ansvaret for utgivelsen av Sandnes og Omegns kalender siden begynnelsen. I LAFFEN - LØPET er det hjemmehesten I Am The Tiger som blir favoritt, men det er flere sterke motstandere. Let's Take A Selfie står fint til i spor 2. Hun har vært ute mot tøff motstand og kan bli farlig fra sin utgangsposisjon på 1600 meter. Handsome Hank og Wilma Leggrowbach jakter fra spor 8 og 9.

Jærløpet er et løp for norskføte 3 og 4 åringer med grunnlag 40.000 - 175.000 kr. Det er et åpent løp, og Loveyou Hangover blir favoritt foran Welcome Malcom, B.S. Gold og Cecena Tomali. Men det er flere gode hester på startstreken, så dette blir et spennende oppgjør!

Shankly Lane blir stor favoritt i 8.løpet som er VELDE - LØPET. Han jakter sin niende seier i sin ellevte start. Han har 40 meter tillegg,  men løpet er 2550 meter langt og det er kun to hester på strek.

 

Vi ønsker alle sammen velkommen, og lykke til!