NM i Monté på Drammen Travbane

09.08.2019
Artikkelbilde
Foto: Charlotte Svendsen

På lørdag arrangeres NM for Montéryttere på Drammen Travbane, som kjører sin siste sesong med totalisatorløp.

Charlotte Svendsen fra Forus Travbane deltar, og rir hester i 3 av de 4 montéløpene.

I det første montéløpet rir alle  15 deltagerne. Det er et kaldblodsløp og Charlotte skal ri Holt Gnist. Han har godt mange montéløp og her flere ganger vært på trippelen. Han kommer ut etter pause og behandling - og er spennende selv fra tillegg i et åpent løp. Holt Gnist kan ty til galopp om han blir for ivrig, men vi håper Charlotte klarer og holde han rolig og lose han inn til en flott plassering.

I det neste løpet får Charlotte prøve seg på ryggen til Sancus Cox. Han har ikke helt fått det til i monté tidligere og blitt disket i 5 av 8 montéløp. Han har fått et fint spor og de vil gjerne være med der fremme med en gang. Målet er feilfritt og best mulig premie med vallaken som nylig har skiftet eier/trener.

I det siste løpet Charlotte skal ri Rasken Q.C. som debuterer i monté. Det er også en spesiell herremann som ofte er innom galoppen. Han er en hissig type, men mye roligere under sal hjemme i trening. Eier tror han vil være roligere under sal også i løp. Det er et jevnt løp og målet her er en plass på trippelen i feilfri utgave.

 

Les med fra Charlottes Montéblogg her

 

Vi ønsker Charlotte Svendsen lykke til med Mesterskapet i Drammen!