Vrien V65 omgang og flotte prestasjoner

09.10.2018
Artikkelbilde
Solberg Jela og Charlotte Svendsen

Det ble bra utbetaling på V65 på søndag. Utbetalingen på seks rette ble kr. 71309,- Det var ungdomsløp og monteløp på programmet som gjorde omgangen litt vanskeligere.

I Am The Tiger innfridde som stor favoritt i sin første start over 1600m. Han måtte gå i dødens siste runden, men tok en overlegen seier på en bra km.tid, 12,7!

Grude Svenn fikk endelig en seier, etter fem løp på trippelen i år! 3-årigen til Kjetil Djøseland gjorde et flott løp fra tet og fikk 20.000 kr for jobben. Favoritten Kleppe Vesten rakk ikke frem etter et løp utvendig leder. Kjetil Djøseland tok også andreplass med 3-åringene Jelina og Ros Son. Begge fikk 10.000 kr for sin andreplass.

Det er slik at 3-åringer får premie etter premieskala 200 (20.000 i førstepremie) i alle ordinære løp. (ikke Rekruttløp med 7.000 i førstepremie) Denne dagen var det mange 3-åringer på startstreken som fikk nyte godt av dette tilbudet. Alle tre 3-åringene til Djøseland fikk med seg ekstra kroner hjem!

 

Tom Erga hadde også en flott dag på jobb. Andreplass i det første løpet med Kleppe Vesten, og førsteplass med Årdals Kine og Erga Jokeren i kveldens to siste løp.

 

Charlotte Svendsen fikk en etterlengtet seier med Solberg Jela i montéløpet. Begge fortjente en seier nå! Solberg Jela gjorde sin 25 start for året, en start er gjort på Sørlandet, en på Jarlsberg, og en på Haugaland. Resten av startene (22) har hun gjort på Forus. En real bidragsyter til høyere antall hester i løpene!

 

Ungdommer fra Forus Travbanes Ungdomsgruppe kjørte kuskematch mot kusker fra Jarlsberg og Romme. Bernardo Halbak og Felicia Jansson vant det første løpet, foran Brotherman Nibs og Thomas Sverre Karlsen. Felicia Jansson ble nr to i fjor i Ungdomsmatchen på Forus, da med Løb Jr.

Emmia Sensation vant det andre ungdomsløpet med Ida Skjæveland. Josephine tok en flott andreplass med Bjørn Steine.

 

Videre ble det også to seirer til Rune Wiig, med Sam Brass og I Am The Tiger. Sam Brass tok sin første seier. I Am The Tiger startet på sprint for første gang. I Am The Tiger måtte gjøre alt selv og gikk dødens siste runde. Han tok likevel en overlegen seier, på km. Tiden 1.12,7.

 

Sørlandshesten Loke tok en knepen seier foran Dag Julius (som for anledningen hadde eier Rune Ellingsen i sulkyen) og Åspe Mix i løp 5. Dag Julius og Åspe Mix er også gode bidragsytere til høyere antall hester i løp på Forus. Åspe Mix har startet 17 ganger på Forus i år!

 

I ponniløpet var det Pegasus og Henrik R. Salte som tok seieren!