Jevnt i toppen på Forus

02.11.2018
Artikkelbilde
Lucky Vegas har gitt 6 seirer til Pål Buer på Forus i år. (Foto: Arnfinn Roaldsøy)

Det kjempes hardt om Trenerchampionat-tittelen i år på Forus Travbane. 

Pål Buer tok hele tre seirer på lunsjtravet i går, og overtok dermed teten fra Rune Wiig som er på ferie. Rune er tilbake på tirsdag og vil ta opp kampen igjen da. Begge har flere fine sjanser på tirsdag, og stillingen kan raskt endre seg! Stillingen etter lunsjtravet er 29 til Pål og 28 til Rune. Ikke lagt bak er Geir Mikkelsen med sine 25 seirer. Også han har flere fine sjanser på tirsdag! Svein Ove Wassberg er også med i toppen med 24 seirer, og Tom Erga bak Svein Ove med 22.

Det er syv løpsdager igjen. Ingenting er avgjort enda!

 

På amatørenes side er det mer avgjort, Einar Nedrebø topper statistikken med 13 seirer. De neste på lista er Thomas Sverre Karlsen og Atle Erga, begge med syv seirer.

Hilde Rogstad er flyttet hjem til Leangen, men kommer fortatt til Forus Travbane for å ri montéløp. Hun troner på toppen med sine tre seirer, og to andreplasser. Flotte tall på kun syv ridde løp! Bak henne er Sørlandsjenta Malin Berås med to seirer, og så er det fire Forus-jenter med en seier hver. Irmelin Risa, Lise Hjetland, Charlotte Svendsen og Marie Øvestad har en seier hver. Det er to montéløp igjen i år, et varmblodsløp 13. november og et kaldblodsløp 25. desember. Det er kun Malin og Irmelin som kan slå Hilde.

I kampen om Stallmannschampionatet er det ikke mange seirer som skiller. Magnus T. Gundersen har tre seirer mens Stine Birkeland har to seirer. Vidar Tjomsland og Ida Skjæveland har begge en seier hver.

 

Foruten heder & ære, og en plass i historiebøkene, er det premier og kjempe om. Tidligere fikk vinneren i hver kategori en sølvpokal. I år vil vinnerne få gavekort, men mulighet for å velge sølv om de ønsker det.

Trenerchampion vil få et gavekort på kr. 10.000,-, samt en minnepremie.

Stallmannschampion, Montéchampion og Amatørchampion vil motta et gavekort på kr. 5000,-, samt en minnepremie.

 

Vi ønsker alle sammen lykke til i årets innspurt!

 

Kuskestatistikken finner dere her