Kan du vise oss veien videre?

12.01.2018
Artikkelbilde

Forus Trav AS søker deg som går på med godt mot og elsker å ta fatt på utfordringer. Vi trenger en energisk, engasjert og nytenkende leder. Forus Travbane har arrangert travløp siden 1920, og er den eldste travbanen hvor det fortsatt kjøres travløp. Fra vår region kommer firbeinte stjerner som Rex Rodney, Gentle Star og Spikeld. Vi søker deg som kan bygge opp sporten, og være med å få frem nye profiler.

Stillingen er variert, hvor en stor del av din hverdag vil være knyttet til sosiale medier, salg- og markedsaktivitet mot sponsorer. Du er utadvendt og selvstendig, og jobber med kunder og samarbeidspartnere. Du evner å inspirere, motivere og samarbeide med dine kollegaer. Effektivitet og kunnskap er i fokus, og du kan organisere din egen arbeidsdag. Daglig leder ansettes i 100 % stilling, i åremål på tre års varighet.

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

-          Relevant utdanning eller erfaring

-          God økonomiforståelse

-          Gode datakunnskaper

-          Du jobber målrettet for fremgang og positive resultater

-          Kunnskap og interesse for sosiale medier

-          God kjennskap til trav- og hestesport

-          Du liker å jobbe i en hektisk hverdag, med hest og mennesker i fokus. 

 

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver og utfordringer i et spennende miljø. Du har ansvar for de ansatte, jobber ut mot kunder og samarbeidspartnere, og er tett på travsporten. Vi gir deg muligheten til å utvikle Forus Travbane til en plass der publikum og ansatte ønsker å være. Forus Trav AS er underlagt Rogaland Travforbund og Det Norske Travselskap. Det kan bli endring i organiseringen i fremtiden. Lønn etter avtale. Snarlig tiltredelse.

 

For ytterligere spørsmål om stillingen, kontakt styreleder Tor Jan Tjosevik på 952 17 718.

 

Søknad med CV sendes til torjan.tjosevik@lyse.net.

Søknadsfrist: 28.01.18