Er du handy? Vi har jobben for deg!

12.01.2018
Artikkelbilde

På grunn av sykdom trenger Forus Trav AS deg, til vedlikehold og preparering av bane. Forus Travbane har arrangert travløp siden 1920, og er den eldste travbanen hvor det fortsatt kjøres travløp. Fra vår region kommer firbeinte stjerner som Rex Rodney, Gentle Star og Spikeld. Din oppgave blir å holde banen i orden, slik at flere nye verdensstjerner kan trenes frem.

Vikariatet er en 100 % stilling, og har varighet inntil tolv måneder, med mulighet for forlengelse og fast ansettelse. Vi har mye teknisk utstyr som trenger vedlikehold. Du bør ikke være redd for høyder, da lift må brukes for å nå opp til noe av utstyret.

 

Vi trenger deg som brenner etter å vedlikeholde ting, liker å holde orden og får ting gjort. Du trives med å kjøre traktor, og har et ønske om å levere en bane i topp stand, klar for trening. Rydde, kjøre bort møkk, vaske staller, male, reparere gjerder og klippe gresset er noen av dine øvrige arbeidsoppgaver, i en variert hverdag. Du tar selv ansvar for at oppgavene blir ferdige, men takler også samarbeid på en god måte. Det er ofte folk innom for å trene på banen, så det er en fordel om du er sosial og omgjengelig. På løpsdagene jobber du som teknisk leder, med ansvar for at alt fungerer.

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

-          Elektrikerfagbrev eller relevant arbeidserfaring

-          Førerkort for traktor

-          Effektiv og selvstendig

-          Interesse for vedlikehold av landbruksmaskiner og utstyr

 

For ytterligere spørsmål om stillingen, kontakt fungerende leder Kjetil Melum-Hansen på 918 65 110. Søknad med CV sendes til LisaKristin.Johannessen@rikstoto.no.

 

Søknadsfrist: 28.01.18