Ny daglig leder

08.02.2018

Forus Trav AS har gleden av å informere om at selskapet har ansatt Bjørn Bagstevold (46 år) som ny leder av Forus Travbane. Bjørn tiltrer stillingen på Forus 19. februar og vil overlappe med Kjetil Melum-Hansen frem til utgangen av mars

.
Bjørn har utdanning innen økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI, og har bred erfaring fra næringslivet og frivillige idrettsorganisasjoner både som leder og grunder.
 
Bjørns bakgrunn og næringslivserfaring kombinert med hans erfaring fra idrettslige verv og gjennomføring av store konserter og idrettsarrangementer vil kunne tilføre travsporten nyttig kompetanse. Hans sentrale administrative rolle i utviklingen av Fredrikstad Fotballklubb i perioden 2002 - 2009, fra 2. divisjon til Tippeligaen, Cupfinale seier, Europe League deltakelse og konsertarrangementer kan særlig fremheves som relevant og nyttig for Forus Trav AS.
 
Den prioriterte oppgaven til vår nye leder blir å legge en plan og avdekke tiltak for å øke interessen og engasjementet for travsporten, samt utnytte potensialet som ligger anlegget på Forus for å skape en bærekraftig økonomi for Forus Trav AS.