Rekruttserien 2016 sluttresultat

10.01.2017
Artikkelbilde
Fra venstre: Tord R. Salte, Johan K. Eriksen og Evy Anita Nordbustad

Finalen i rekruttserien 2016 ble avgjort løpdag 17.12.2016 hvor det var to rekruttløp. Det skulle deles ut inntil 38 poeng så i teorien var ingen ting avgjort.

Det var knyttet spenning til om noen kunne ta igjen lederen Johan Kringeland Eriksen, som ledet med 9 poeng før dagens 2 siste løp. Men dyktige Kringeland Eriksen gjorde kort prosess og vant det første av to rekruttløp, med egentrente Kringelandtraven og da var kampen om førsteplassen i realiteten avgjort. Bak den fremadstormende Haugesunderen, så var kampen om de neste plassene fortsatt åpen.

I kampen om andre plassen så gjorde Evy Anita Nordbustad ingen feil med Geir Gudmestad trente Jakson`s Muscles, som gikk et fint løp til 2.plass og sikret dermed 2.plassen til Evy Anita i rekruttserien. Om tredje plassen, ble det en mye jevnere kamp og det måtte fin regning til. Det endte tilslutt med at det var Tord R.Salte som tok den siste plassen på pallen, tett fulgt av Thomas S.Karlsen og Maiken Delin Morales.

Vi gratulerer alle våre kusker med vel gjennomført rekruttserie og ser frem imot neste år.