Tidenes beste folkehest!

19.11.2015
Artikkelbilde

Solør Svarten har vært folkehest for Forus i 2015. Det har vært et rent eventyr, og Solør Svarten har vunnet hele 13 løp!

Solør Svarten er tidenes beste folkehest, og vant konkurransen for årets folkehester suverent!

Poengstilling: (to hester har en til start før sesongen er slutt, det er Bergen og Jarlsberg.)

76

Premien er en fest for Solør Svartens eiere, den avholdes lørdag 5. desember på Forus.

Solør Svarten har hatt en strålende sesong, han har vunnet løp på flere baner, og startet hele 16 ganger på Forus. Han reiste til Sverige for og kvalifisere seg til et løp der, også den vant han med snaut 50.000 kr i premie. Han deltok ikke i finalen da formen ikke var helt på plass.

Solør Svartens sesong som folkehest:

24 starter, 13 førsteplasser, 4 andreplasser, 2 tredjeplasser og 2 øvrige premier. Han løp 24,9 som raskest, og tjente kr. 342 760,-

Lørdag 21. november skal folkehestene aukjsoneres ut. Vi håper selvsagt at det er nok eiere som vil være med og eie hesten gjennom "hesteeiere.no" til at hesten blir med Geir Gudmestad hjem igjen!