Det drar seg til i kusketoppen

19.11.2015
Artikkelbilde

Det gjenstår fem løpsdager på Forus i 2015, og kampen om og bli Champion på Forus nærmer seg slutten. Det er gjevnt i toppen!

Pål Buer (29 seire)  har hatt en strålende høst her på Forus, og ligger pr 17.11 kun tre seire bak Åsbjørn Tengsareid (32 seire). Vi synes det er meget artig at det er så jevnt i toppen. Hakk i hel på disse to følger Rune Wiig og Geir Gudmestad samt Øystein Tjomsland alle tre med 24 seire. Slik det ser ut nå så må vi kanskje vente helt til siste kjøredag i desember før vi kan utrope en champion for 2015 på Forus.

 I kampen om å bli amatør champion 2015 har Einar Nedrebø (17 seire) et solid forsprang på Bernt Øksnevad (8 seire), det kan bli tungt å ta igjen Einar Nedrebø for Bernt Øksnevad, men alt er mulig.

Blant stallmennene er det som vanlig ingen utfordrere til Svein Ove Wassberg som med sine (25 Seire) som vanlig er en dagsreise foran neste på listen.

I Monte er det derimot meget jevnt, Kristine Kvasnes og Martine Finsand har begge to seire. Bak dem følger et kobbel av jenter med en seier, dette blir nok jevnt helt til siste slutt. Forus Trav ønsker samtlige lykke til med resten av sesongen.