Ny seier til Solør Svarten

19.03.2015
Artikkelbilde

Forus Trav arrangerte Kick –Off for folkehesten Solør Svarten her på Forus travbane søndag 15.3. Det var ca 150 eiere tilstede og alle håpet selvsagt på at folkehesten igjen skulle vinne. Solør Svarten skuffet ikke, han vant i overlegen stil og tok dermed sin femte strake seier her på Forus.

Trener og kusk Geir Gudmestad var tidlig på offensiven med Solør Svarten i søndagens løp og tross 40 meter tillegg var han framme som fjerdehest etter en halv runde.
det ble litt galopp og tull på hestene rundt Solør Svarten og 500 meter fra mål satt han trygt plassert i tet. Derfra kjørte Gudmestad sitt eget løp og kunne koste på seg en seiersgest før han passerte mål i ensom majestet.
Vinnertiden på Solør Svarten ble 26,0, en solid rekordforbedring for hesten.
Førstepremeien i løpet var på 16.000 kroner, noe som betyr at hesten har travet inn 74.000 på sine fem seire.

Vi har tatt en prat med Geir Gudmestad og han kan fortelle at planen videre er kanskje en start til på Forus før han muligens satser på et V75 løp i Bergen i starten av april.

Deretter er planen at hesten skal starte i et V75 løp her på Forus lørdag 2 mai.

Vi venter i spenning på fortsettelsen av dette folkehest eventyret!