5 kjappe med Kenneth Handeland

26.03.2015
Artikkelbilde

Alder : 31

Antall seire i  2014 : 9

Seire totalt : 58

Hvor fornøyd er du med sesongen 2014 : Sånn passe fornøyd, den startet godt men  så ble det en del stang ut mot slutten, men totalt sett så var det nok min beste sesong.

Noen spesielle hendelser som sitter igjen etter sesongen 2014: Jeg var veldig fornøyd når Bolt Action vant Jærløpet, det er også en nedtur jeg husker meget godt, å det var når Thai Cartier feilet i mål som finale klar i hoppe derby, den nedturen var litt tung å svelge.

Hva er målsetningen din for 2015: Kjøre inn mest mulig penger til mine eiere, 2015 har startet glimrende for oss, og vi kjører i fin flyt om dagen, håper selvsagt det  forsetter utover sesongen. Har også et håp om kanskje får med en hest i et klasseløp, det hadde vært moro.

Har du noen hester på stallen som du forventer litt ekstra av i 2015: Bolt Action forventer jeg en del av, håper han kan være med i litt større sammenhenger utover sesongen for det tror jeg han har kapasitet til.  Har også en veldig fin 3 års hoppe som heter I.D. Visualistic  som jeg snart kommer ut med, hun tror jeg skal gjøre det bra i år.

Hvordan ser du på fremtiden for travsporten sporten her i Rogaland : Litt delt, jeg har trua på fremtiden for sporten her i regionen for det er mange flinke folk som er involvert i sporten og vi har også flinke oppdrettere osv.så mye ligger til rette, men vi har for lite penger å kjøre om på lokalbanene, og det gjør det vrient å rekruttere nye eiere for tiden. Men jeg er som sagt optimist og trur det vil snu etter hvert.