5 kjappe med Pål Buer

07.01.2015
Artikkelbilde
Travtrener Pål Buer

5 kjappe!

Trener Pål Buer

Alder: 43

Antall seire i 2014: 38

Seire totalt: 15

 

1.     Hvor fornøyd er du med sesongen 2014: jeg er ganske fornøyd, jeg har fått kjøre mye løp for andre trenere og det har stort sett gått bra, stall hestene har godt litt ujevnt det håper jeg bedrer seg i 2015.

2.     Noen spesielle hendelser som sitter igjen etter sesongen 2014: jeg hadde en trippelseier på Sørlandet som jeg syntes var veldig artig, ellers så har vel det stort sett gått jevnt og trutt hele året.

3.     Hva er målsetningen din for 2015: Min målsetning er alltid å gjøre det bedre enn forrige sesong.

4.     Har du noen hester på stallen som du forventer litt ekstra av i 2015: jeg har fem 2 åringer på stallen som alle trener fint og samtlige gjennomførte mønstringsløpene på en fin måte, vil ikke trekke frem noen spesielle navn for det er alltid vanskelig å si på dette tidspunkt hvem som blir best av dem.

5.     Hvordan ser du på fremtiden for travsporten sporten her i Rogaland: Føler vi er inne i en liten bølgedal, men det er viktig å holde premiene oppe slik at folk ønsker å satse på travsporten. Det er også viktig at utkant banene får bra rammevilkår fra sentralt hold.

Har du en vinner til lørdag: Vet ikke om jeg har en vinner, men jeg så Pågangsmot gå ett hurtigarbeid og den så meget bra ut. Kan være en luring i V75-2.