5 kjappe med Tom Erga

26.02.2015
Artikkelbilde

Alder : 39

Antall seire i  2014 : 32

Seire totalt : 300

Hvor fornøyd er du med sesongen 2014 : Brukbart fornøyd, men jeg hadde håpet å være med litt i årgangsløpene 2014, men av diverse grunner så ble det en del stang ut i den sammenhengen. 

Noen spesielle hendelser som sitter igjen etter sesongen 2014: Ikke noe sånn veldig spesielt, jeg vant en del vanlige løp så det var vel ikke noe som pekte seg sånn veldig ut.

Hva er målsetningen din for 2015: Naturligvis å kjøre inn mest mulig penger til mine hesteeiere samt å kvalifisere noen unghester til  årgangsløpene ,det hadde vært gøy å lykkes med det for jeg mener jeg har ganske fine unghester i år.

Har du noen hester på stallen som du forventer litt ekstra av i 2015: Jeg ønsker ikke å dra frem noen navn nå, men som sagt tidligere så har jeg noen fine hester i år, og med litt tur så kan flere av dem gjøre det bra i 2015.

Hvordan ser du på fremtiden for travsporten sporten her i Rogaland : Mange er og har vært veldig pessimistiske, men jeg ser egentlig ganske lyst på fremtiden her i Rogaland, det har vært tøffe tider før også og vi har kommet tilbake, så jeg tror vi kommer over denne kneika også.