5 kjappe med Kjetil Djøseland

05.02.2015
Artikkelbilde

Alder : 42

Antall seire i  2014 : 22

Seire totalt : 321

 

Hvor fornøyd er du med sesongen 2014 : Dessverre ble Norheim Svenn skadet, han hadde jeg store forventninger til, ellers så var vel 2014 et år litt under det jeg hadde trodd og håpet på, hestene ble syke på høsten å det var litt utur inne i bildet.

 Noen spesielle hendelser som sitter igjen etter sesongen 2014: Det var veldig kjekt å slå Bork Odin med Kleppe Slauren, det løpet sitter ennå godt på netthinnen.

Hva er målsetningen din for 2015 : målet mitt er som alltid å kjøre inn mest mulig penger til dem som satser på meg, jeg håper også å bli med i de store løpene for unghestene, det er løp jeg synes det er fryktelig morsomt å delta i.  

Har du noen hester på stallen som du forventer litt ekstra av i 2015: jeg har jo naturligvis store forventinger til Smedheim Solan i 2015. i tillegg så har jeg flere meget spennende unghester  spesielt kaldblods men jeg har også en varmblods 3 åring som ser meget fin ut, så jeg ser frem til sesongen kommer i gang for alvor.

Hvordan ser du på fremtiden for travsporten sporten her i Rogaland : jeg synes det mye positivitet å spore blant folk i miljøet, tror mange ser ganske lyst på fremtiden for travsporten i Rogaland, men det er klart at premiene bør være bra for at folk skal satse på denne sporten.