Velkommen til årets førjulkjøring!

15.12.2015
Artikkelbilde
Pål Buer og Eloise Scott (foto: Arnfinn Roaldsøy)

Det er hett i kampen om trenerchampionatet på Forus. Pål Buer jakter Åsbjørn Tengsareid, begge har fine sjanser i lørdagens løp!

Finaler i Jæren Hingst hoppeserie kjøres med flotte felter!

Finalen i Forus-rittet ris, med Ulsrud Tea som stor favoritt!

Det nærmer seg raskt slutten av sesongen 2015, nå er det bare to kjøredager igjen her på banen i 2015. Kampen om å bli trener Champion på Forus er fortsatt høyst levende. Pål Buer tok to seire under V75 kjøringen lørdag 12 desember og ligger i skrivende stund kun to seire bak Åsbjørn Tengsareid. Både Åsbjørn Tengsareid og Pål Buer har fine vinnersjanser denne løpsdag, vi tror dette blir spennende helt til siste løp den 29 Desember.

I kampen om å bli monte champion 2015, så er det faktisk flere som har sjansen. Kristine Kvasnes leder med 2 seire, Madelen Berås, Lise Hjetland og Brit Lea har også en seier hver, i kveld kjøres årets siste monte løp med Kristine Kvasnes og Ulsrud Tea som bly tung favoritt.

Finalene i Jæren Hingst Hoppeserie for begge raser går av stabelen i kveld. Dette har vært et flott tiltak hvor det er kjørt kvalifiserings løp på Sørlandet, Bergen og Forus. Finalene har blitt to flotte oppgjør med mange gode hopper i begge klassene. Vi ønsker samtlige lykke til!

Kampen om hestehengeren nærmer seg slutten, de fem med flest poeng skal kjempe om denne flotte premien. Tanken er at vi skal ha trekning på seremoniplass den siste kjøredagen i 2015. Skulle det vise seg å være så jevnt at det ikke er mulig å skille ut de fem beste før alle løpene er kjørt så har vi trekning den første kjøredag i 2016.

Forusbanens 3 års finale for kaldblods kan bli et artig oppgjør. Klar Favoritt blir nok Kjetil Djøseland sin Kleppe Fanden, men han møter B.B. Terje T. som virkelig er på vei opp. Vi håper på en flott duell mellom disse fine 3 åringene.

Forus Trav ønsker alle en riktig god jul.