Forus Open Auksjon 2015

14.04.2015
Artikkelbilde

Sammen med DNT holder vi på med planleggingen av auksjon på Forus og vi vil forsøke å gjenta suksessen fra 2013!

Vi planlegger derfor auksjon lørdag 20.06.2015 og første utrop vil være ca. kl. 21.00!

Sommertravet begynner denne dagen med start i første V75 løp ca. kl. 17.00!

 Forus Open Auksjonen arrangeres i år på lørdagskvelden, og holdes i Scandic Stavanger Forus som ligger rett ved banen. Forholdene her blir perfekte med god plass til publikum og fremtidige hesteeiere, med servering av god mat og det som hører til. Publikum kan lett spasere de 300 meterne som er fra tribunen på oppløpssiden, til inngangen på hotellet. Tilreisende publikum, eiere, trenere og oppassere vil selvsagt bo på dette hotellet. Den korte avstanden mellom banen, Auksjonen og hotellet gjør det svært enkelt for de aktive.  Det kan også være verdt og merke seg at snittprisen var høyere på Forus enn på Bjerke. Ingen av hestene som ble tilbake rop på Forus oppnådde høyre pris på Bjerke.  Auksjonen er også en integrert del av klasseløpsauksjonen.

Auksjonsvilkårene vil være de samme for Forus Open Auksjonen som for Klasseløpsauksjonen, og vi har satt maksimumsantallet på auksjonshester til 40 stk.

Men for å kunne arrangere auksjon må vi ha oppdrettere som ønske og selge sin åring på Forus auksjonen! Før vi går videre med planlegging vil vi derfor sjekke interessen blant oppdretterne i Rogaland. Hvis du er interessert i og delta hadde det vært fint hvis du kunne gitt oss en kjapp tilbakemelding ved å svare til: vidar.grundetjern@rikstoto.no . Skriv gjerne hvor mange åringer du evt. Ønsker og selge på en slik auksjon.

Svarfrist 21.04.2015