Montékurs med Sofia Aronsson

03.05.2013

Vil du lære hvordan du kan få bedre sits?

Fredag 7. juni klokka 09.00 arranger Forus travbanes montégruppe kurs med Sofia Aronsson.

Fredag 7. juni klokka 09.00 arranger Forus travbanes montégruppe kurs med Sofia Aronsson. Hestene oppstalles i Hall A og kurset starter med teori i 2. etasje i Rex’en Restaurant. Vil du lære hvordan du kan få bedre sits? Sofia er en svensk travtrener som driver som trener/manager i Frankrike. Hun har hatt ansvar for hester som Hot Tub, Queen Of My Heart og Gary Victor under deres Frankrike-opphold. Inntil i fjor var hun samboer med Philippe Masschaelle, den moderne montésitsens «far». Sofia har hatt mange av de nå ledende rytterne i Sverige på praksis og opplæring. TV4 og ATG har brukt henne som montéekspert i flere år.

 

Kurset vil bestå av en teoridel og en praktisk del. I den praktiske delen går Sofia gjennom utstyr og påseling og rytterne får veiledning i salen. Det vil bli tatt bilder i den praktiske delen som blir gjennomgått til slutt. Kurset vil sannsynligvis vare i 6-7 timer. Det vil bli servert to måltider under kurset.

 

Kurset er åpent for alle, både med og uten hest. Maks 15 hester, første mann til mølla-prinsippet gjelder. 400 kroner for deltakere uten hest, 500 kroner for deltakere med hest. Påmelding innen 27.05.13. Bindende påmelding skjer ved innbetaling til konto: 3201.56.18786.

Merk betalingen med «kurs» og navnet ditt.