Flotte vinnere på Forus tirsdag 3. desember

03.12.2013

Tangen Didrik tok seg av Forusbanens 3-årsfinale med 50.000 kr i førstepremie. Thai Armani vant DNTs Unghestserie på en imponerende måte, og Pompano Dream vant finalen i SpareBank 1 SR-Bank Cup.

Tangen Didrik hadde hele 60 meter tillegg i Forusbanens 3-årsfinale, og hentet siste hest rett før mål. Han gikk et imponerende løp og vant foran Nyland  og Solakongen. Det var 50.000 kr i førstepremie og flott sølvpokal til eieren i premie. Tangen Didrik vant på 28,3 over 2040m.

Thai Armani tok en imponerende seier i DNTs Unghestserie. Han tok teten og svarte opp Bo Westergaard og Alphatron til et friskt tempo. Thai Armani var overlegen på oppløpet og Alphatron fullførte fint til andre etter et tøft tempo. 3-årige Thai Armani travet 15,9 på 2040m og voltestart.

SpareBank 1 SR-Bank Cup ble vunnet av Pompano Dream og Lars Anvar Kolle. Pompao Dream er trent av Bo Westergaard som tok en dobbel trenerseier i dette løpet. Førstepremien var 50.000 kr. Vinnertiden ble 15,9. Pompano Dream vant foran Ruth Reerstrup og Above Gold.

Siw Hele Bø tok en etterlenktet seier i et løp Rekruttserien sammen med It's All In The Game. It's All In The Game lå friskt på utvendig leder og fikk overta en runde før mål. Han vant med en halv lengde foran Kafka D. Vinnertiden ble 15,1 over 2040m.

Rogaland Hesteeierlags Pokalløp ble vunnet av Art Nattfari og Geir Gudmestad. Han vant foran Skogfaks og Alm Tarita. Vinnertiden ble 28,5.