Sune Palema og Pasha imponerer!

09.04.2013
Artikkelbilde
Sune Palema og Bo Westergaard.

Pasha og Pål Buer vinner dagens andre løp. Pasha tar enkelt teten fra spor fem bak bilen og vinner lett på tiden 1.14,1 over 1600m.

Sune Palema og Bo Westergaard tar seg av det åttende løpet. Han overtok føringen fra Gliding Myth i første sving og siden ble det lett. På siste borte langside sa de tak og forvell til resten av feltet. Vinnertiden ble flotte 1.11,5 som er ny rekord for Sune Palema.

Pasha hadde 38.000 i grunnlag før dagens løp. Den enkle seieren på 1.14.1 forteller oss at denne hesten raskt vil klatre i grunnlaget denne sesongen.

Sune Palema viser at formen er på plass og at han er klar for større oppgaver. Han imponerte også sine trener og kusk!

Det var flere gode vinnere denne kvelden.

3-årige Karmland Odin vant kveldens første løp. Han hentet sine 40 meter i 3-årsløpet og tok sin andre seier på vinnertiden 1.33,5.

Trons Fyr tok en overraskende seier i tredje løp. Han var med å bidro til at det ble utbetaling på 4 rette i V5a.  En annen dyping som medvirket til høy vanskelighestgrad av V5a var Intact O. Han vant fra tet med Kjetil Djøseland i sulkyen. Kjetil Djøseland vant også med en annen hest som var lite spilt, og det var Almina. Almina hadde en flott sesong i fjor og i kveld hadde hun ingen planer om å legge av på slutten av løpet. Sprint passer denne damen fint!

Bo Westergaard vant to løp denne kvelden, den første seieren var Barifant som vant enkelt som stor favoritt i sjette løp.

Tøffe Toft har fått en ny vår under sal. Han tok sin andre strake seier med sin nye makker Malin Berås i salen. Vinnertiden ble flotte 1.26,6.

Det siste løpet blir vunnet av The Real Deal og Geir Gudmestad. 3-årige The Real Deal gjør sitt første løp og viser gode takter. Han svarer opp konkurrentene på oppløpet og vinner kontrollert. Vinnertiden ble 1.19,9.