Sommerferie

02.07.2012

Da er Forus Open overstått for i år. Det ble et vellykket arrangement nok en gang, med lunsjtrav fredag, V75 og Auksjon på lørdag og V64 og Scandic Forus Open på søndag.

Commander Crowe tok seg enkelt av Scandic Forus Open, og fikk 1 million kroner for jobben. Han jogget lett rundt Forus ovalen på 1.11,6.

Xquisite Chocolate tok en imponerende seier i den nye løpet, Forusbanens Hoppeelite. Hun satte ny banerekord for 3-årige utenlandskfødte hopper på 1.11,3!. Hun fikk med seg 250.000 kr.

Belgiske Amour d'Occagnes tok seg av Rex Rodneys Ærespris, og vant på 1.10,8.  Han fikk også med seg 250.000 kr til sine eiere.

I Forus Maraton fikk vi også i år en lokal seier. O.O. Seven V.P. tok en flott seier. Han er eid av Odland Holding, og trent av Sigbjørn Kolnes, rogalending som nå er bosatt på Østlandet.  

Vi gratulerer disse, og de andre vinnerne denne dagen!

 

Forus Travbane tar nå ferie, og vil ha begrenset åpningstider i uke 27, 28 og 29.

Banen er ikke åpen som vanlig torsdag kveld og lørdag disse tre ukene, men vil være åpen for trening fram til kl. 15.00 på hverdager.

Kontoret er stengt uke 27, 28 og 29, men har åpent under innmelding og starterklæring.

 

Er det noe som haster, eller endring på treningslisten, kan disse sendes på mail. Mailen vil bli sjekket sporadisk. (lisakristin.johannessen@rikstoto.no)

 

GOD SOMMER!