Spennende spilleløp og dobbel V5

26.10.2009
Artikkelbilde
Delice D. er favoritt i V5-1a. (foto: Arnfinn Roaldsøy)

Det er gode spilleløp og dobbel V5 på programmet denne tirsdagen. Bo Westergård tar turen med flere spennende hester, og Eirik Høitomt kommer på besøk for å kjøre noen av Åsbjørn Tengsareids hester.

 

Det er gode spilleløp og dobbel V5 på programmet denne tirsdagen. Bo Westergård tar turen med flere spennende hester, deriblant Odd Sen Toft som imponerte stort på Sørlandets Travpark i sin debut for Westergård. Thai Tanuim ble toer bak Odd Sen Toft på Sørlandet og gjorde også en fin figur i sin debut for Øystein Tjomsland. Ronald Star kan også være med å kjempe mot Odd Sen Toft i Lie Blikk – løpet.

Westergård har med seg flere spennende hester, blant annet Ohio D.K. i V5-3a, Julia Star i V5-3b og Carbon Black i V5-4b. Alle disse kan være med å kjempe i toppen.

Ohio D.K. møter Lupin O.M. som gjør en interessant debut for Rune Wiig. Den 4 år gamle hingsten står med fin rad fra Sverige og gode km. tider som viser at han bør være med der fremme. Chance Happening, Yankee Showboat og Money Lou vil også være med å kjempe om topplasseringene.

Carbon Black kommer ut mot Grand Canyon, France Lavec L., Nu Steensgård og Cosmo Ferrari i en åpen V5-4b avdeling.

I innledningsløpet finner vi en stor favoritt i Delice D. Hoppen til Roy Arne Jansen fra Birkeland har imponert stort i år. Hun har tatt syv seirer og to andreplasser på elleve starter. Sist galopperte hun på Sørlandet og var tidlig ute av løpet. Hun står fint inne denne gang, og fra spor to med landschampion Eirik Høitomt i sulkyen blir hun nok en gang stor favoritt. Hardest i mot blir stallkamerat Pinball Wizard.

 

Statoil stasjonenes løp

Arn Jaros blir favoritt i Statoil stasjonenes løp. Det er et åpent løp med flere vinnerkandidater.  Nordli Svarta, Barka Elden, Homme Prinsen og Henrik blir de tøffeste utfordrerne.