Vurderinger til V75 lørdag 21.mars

17.03.2009
Artikkelbilde
Jeromboam blir favoritt i lørdagens første V75 avdeling. (foto: Arnfinn Roaldsøy)

Vurderingene er ved Georg Ingve Nilsen

 

V75-1 :

13 Jeroboam ble disket fra seieren på Sørlandet i sin siste start hesten har et fint løp her og blir  klar favoritt. 12 Moreno har toppform for tiden og kjemper normalt langt fremme her. 9 Hendrix har ved flere anledninger vist stor kapasitet og på en sommerlig Forus bane kommer nok westergård hesten til sin fulle rett, må krysses. 11 Kastor Håbegård havnet feil til i årsdebuten men hesten var tapper og får nok et fint løp denne gang, klart kryss på bongen.

 

V75-2 :

2 Gilborken har vært fantastisk god i det siste ,nest sist var han helt rå og sist tapte han bare for Tangen Per etter et tøft løp i sporene, dette er en toppsjanse for Svein Ove Wassberg !. 13 Verdals Jo har imponert i år og tatt tre seire han kommer garantert til å være i toppen her feilfritt. 3 Høiby Knoll har stor kapasitet og må følgelig med på bongen. 6 Augne Troll er ny for hjemmepublikummet, hesten har gjort mange fine løp i trøndelag hvor motstanden ofte er tøffere enn her på vestlandet, ikke borte med klaff.

 

V75-3 :

Flott løp dette ! 6 Whatwouldtheysay imponerte stort i regi Tjomsland,  møter gode hester her, men når hesten tas ut i et slikt løp er det nok med tanke på å kjempe i toppen, vår favoritt. 4 Chirico var god i sin første start på norsk jord, hesten virker til å være sterk og gikk bedre og bedre jo lengre løpet gikk, må krysses. 1 Freddythefender var mye spilt sist på Bjerke, da ble det helt feil men har tidligere vist flott kapasitet.

 

V75-4 :

5 Moe Odin blåser normalt til tet og leder hele veien. Banker !

 

V75-5 :

Åpent løp ! 1 Frønes Brage var god sist og kan lede hele veien om hesten har dagen, men han har tidligere vært variabel så han er ikke noe sikkert kort. 8 Gjønni Perla har fin fart og kommer Helland seg fint i gang fra innersporet på tillegg kan han sitte fint til og da er hun farlig tilslutt. 6 Rilum har fin fart men sprint er kanskje ingen fordel. 5 Bjørnli Storm har vært bra et par ganger nå og skal heller ikke glemmes. Luringen kan være 3 Rappblesa som er veldig rask og sprint er en klar fordel for henne!!

 

V75-6 :

Nydelig løp i denne klassen ! 7 I`m Simonis Molar var rett å slett strålende på Jarlsberg sist, han blåste rundt feltet og vant overlegent. 8 Iacopo Står vondt til her men hesten var meget god i årsdebuten og kjemper nok langt fremme her med klaff. 11  J.S. Sensation har havnet i trening til Åsbjørn Tengsareid hesten har meget stor kapasitet og blir artig å følge fremover. 10 The Seeker avgjorde lett i sin første start for året, får hesten et fint løp så plukker han ned mange tilslutt.

 

V75-7 :

8 Vinn De Luxe har vært kjempegod i sine starter i år, hun står veldig fint inne i dette løpet og møter enklere konkurranse enn tidligere, dette løpet vinner normalt Eirik Høitomt.