Vurderinger til tirsdag 15.desember

14.12.2009

Vurderingene er ved Georg Ingve Nilsen

            

V5  1 : Litt åpent løp, 9 Gino As blir favoritt tross for tillegget han er belastet med. 11 Moreno er et opplagt kryss på bongen. 10 Soft Gun er mer enn god nok feilfritt. 8 The Crown sliter med å finne tilbake til formen han hadde i fjor. 5 Melody Of Love står med dårlig rad, men jeg tror hesten hevder seg normalt greit i dette løpet. 6 Speedy Volcano kan en del feilfritt.

 

 V5 2 : Greatest Volo er i sitt livs form, møter et selskap han normalt slår greit, en klar banker

kandidat !!

  

 

V5 3 : 8 Timian Best har imponert stort i Håkonsen regi, feilet seg vekk sist men det tror jeg var ren utur,han vinner normalt dette løpet om formen er som den har vært.

 

 

V5 4 : 3 Investor G.T. var positiv i sin siste start i Bergen, står til for å få teten her og kan lede helt inn. 7 Thai Tanium er en meget bra hest, han står litt langt ute på vingen men jeg tror han er med å gjør opp om seieren. 5 Smooth Moves ble altfor hissig sist, denne gang er det sprint og det er en fordel for hesten til R.Wiig ikke helt umulig at han kan overaske.

 

 

V5 5 : Lady D` Aunou er en nykommer til banen, hesten står med to seire i raden på fine tider fra Sverige og hun skal normalt gjør opp om seieren her. 14 Delice D. har feilet litt i det siste men dette er en meget god hest som tross tillegget må regnes tidlig. 7 Mayday Macoy leverte et fint prøveløp og denne hesten er ikke så verst om formen er tilbake.