Gode Rogalandsseirer i Bergen

10.08.2009
Artikkelbilde
Global King tok en imponerende seier i V75-1. (foto: Arnfinn Roaldsøy)

Det var V75 kjørign i Bergen i helgen. Det ble hele seks seirer på hester fra Rogaland!

 

   Sotå gjorde glimrende innsats i dagens tredje løp. Som et syvendevalg slo hun samtlige konkurrenter og satte ny rekord på 25,6. Spyden ble nummer fire i samme løp.

   Global King var neste rogalending som var innom seremoniplass. Fra 20 meter tillegg tok fireåringen en imponerende seier på 16.0 i stayerløpet, og slo flere gode hester som stod på strek.

   Rex Palema stakk av med seieren i det neste løpet. Fra spor en pilte han rett til tet og tok en kontrollert seier. Mr. Vegas avsluttet bra og ble toer bak Rex Palema. 3 åringene gikk 14.4 og 14.8, så vi kan vente oss mer av disse unge herremennene i fremtiden!

   Timor gjentok suksessen fra i fjor og tok sin andre strake seier i Eldings Æresløp. 100.000 kr fikk hun for seieren. Vinnertiden ble flotte 24,7!

   Pålfaks var stor favoritt i løp 7, men det ble en annen Rogalending som stakk av med seieren. Baytor og Oddvar Mæland tok en overlegen seier som et andrevalg i V75 spillet. Pål Faks avsluttet fint til tredje.

   Silverandgold overrasket samtlige da han stakk av med seieren i det niende løpet. Bo Westergård var først over mål, men ble disket for utilbørlig kjøring. Dermed gikk seieren og 100.000 kr til Håkon Tornes og Ivar Martin Vikse fra Haugaland. Digital Charcoal ble treer, og Thai Spirit avsluttet fint etter sen åpning til fjerde.

   Marie Øvestad red Taletta inn til andreplass i Rappfots Æresløp, og fikk 15.000 for den prestasjonen.

   Golden Shogun vant dagens andre løp, han er tilbake etter nok et skadeavbrekk. Team Kolnes var meget fornøyde med godguttens prestasjon i debuten etter pause. Vi får håpe han holder seg frisk og kan gi familien enda flere gleder fremover!